Bed and Breakfast Tussen de Bruggen is een heerlijke plek op een unieke locatie waar u tot rust kunt komen en nieuwe energie opdoet met natuur en cultuur binnen handbereik.

Uw kamer, de Bibliotheek, is gelegen op de 1e etage en ingericht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De kamer is voorzien van een luxe boxspring, een zithoekje, een tafel om aan te ontbijten, te lezen of te schrijven, een Nespresso koffieapparaat, magnetron, waterkoker, theezakjes, servies, linnen, natuurlijke badproducten, een föhn en een vergrootspiegel. Fietsen zijn aanwezig. Kinderen kunnen op een eigen kamer slapen nabij de ouderslaapkamer. U heeft de hele verdieping voor uzelf.

Het biologische ontbijt wordt geserveerd in een mand bij de entree van uw kamer. Producten komen voor zover mogelijk uit de moestuin en de eitjes komen van onze kippen. Bij mooi weer is het mogelijk om in de tuinkamer te ontbijten. Er is gelegenheid om door de sier- en moestuin te wandelen. 

In de omgeving vindt u o.a. het Cuypershuis, Nationaal Park de Meinweg, de Outlet, het Pieterpad, het Pelgrimspad en kanotochten op de Roer voor het huis.

Een wildplukwandeling, een vogelexcursie of een kanotocht, met ons als gids, behoort tot de mogelijkheden. 

Parkeren op het erf
Eigen entree
Kamergrootte 40 m2
Gratis wifi
Privé badkamer

Reserverings aanvraag:

Arrangementen