Het voedingsadvies bestaat uit een begeleidingstraject van meerdere consulten. Of u komt voor een eenmalig advies. Een oriënterend gesprek gaat hier, in principe, altijd aan vooraf.

Oriënterend gesprek
In een oriënterend gesprek van ongeveer een half uur maken we kennis en kijken we of mijn werkwijze aansluit bij uw wensen. Op basis hiervan besluit u tot een eenmalig advies of een begeleidingstraject.

Begeleidingstraject
In gemiddeld 5 gesprekken van ca. een uur ontwikkelen we een voedingsplan op maat. Hierin speelt natuurvoeding uiteraard een grote rol. Tijdens dit traject zal ik u persoonlijk begeleiden bij het verbeteren van uw gezondheid. We bespreken het voedingsplan, uw vorderingen bij de toepassing hiervan en eventuele hindernissen bij het koken.

Eenmalig advies
Als u geen behoefte heeft aan een begeleidingstraject, kan ik een eenmalig advies voor u opstellen. In een voedingsplan geef ik aan hoe u uw voeding kunt aanpassen om uw klachten te verminderen. Natuurlijk is het mogelijk later het advies alsnog uit te breiden, mocht u hieraan behoefte hebben.

Voor meer informatie bel 06-46022065 of vul hier het contactformulier in.

2018  Opeenblaadje.nl   vormgeving hoenenenvandooren