Eten doet u elke dag. Maar niet alles wat u eet draagt bij aan uw welzijn of welbevinden. Hoe vaak voelen we ons na een lekkere maaltijd niet moe of vol? Dit is een korte termijnreactie van het lichaam. Op langere termijn kan een bepaald (ogenschijnlijk gezond) eetpatroon leiden tot allerlei kwalen en klachten. Of tot gewichtstoename en gebrek aan energie.

kool-086Als Voedingsdeskundige ben ik thuis op het gebied van voeding. Mijn specialisatie is natuurvoeding. Op basis van een aantal gesprekken, waarbij ik kijk naar uw voeding- en leefgewoonten, stel ik een voedingsplan voor dat bij uw situatie past en waarin natuurvoeding een grote rol speelt. Het advies is mede gericht op het behoud van zoveel mogelijk waardevolle voedingsstoffen en een optimale vertering en daarmee optimale opname van voedingsstoffen in het lichaam.

Het natuurvoedingsadvies kan een zelfstandige rol vervullen en aanvullend werken op de behandeling van een (huis)arts of natuurgeneeskundige.

Natuurvoedingsdeskundigen werken vaak samen met huisartsen, natuurgeneeskundigen, medisch specialisten, consultatiebureaus en sportcentra. Mijn advies is aanvullend op de behandeling die u volgt of gaat volgen.

Reinigingskuur

Twee keer per jaar kunt u, onder begeleiding, deelnemen aan een reinigingskuur. Dit is vooral bedoeld om uw lichaam te bevrijden van gifstoffen en zo de geest weer helder te maken en het lichaam fit, fitter, fitst. De reinigingskuur wordt verzorgd door natuurvoedingskundige Marianne Janssen-Willems van 'Praktijk Op een Blaadje', een yogadocent en een masseur.

Wat is er zoal te doen? Er is een avondlezing over voeding en de keuzes die we maken bij het boodschappen doen. Elke dag staat er yoga op het programma evenals massages en een wandeling over de heide (die is om de hoek). U kunt gebruik maken van een leverpakking om de afvoer van afvalstoffen te bespoedigen en de lever te ondersteunen hierbij. We gaan vogels luisteren, kruiden zoeken die we gebruiken om ondersteunende thee van te maken, er is een saunabezoek voor diegenen die dat willen en er is tijd om te lezen en te luieren.
Dit alles geheel verzorgd op een prachtige locatie: www.mollenvlied.nl.

Voor meer informatie bel 06 46 02 20 65 of vul hier het contactformulier in.

Praktijkadres
Tussen de Bruggen 14
6063 NA Vlodrop
Telefoon
06 46 02 20 65
0475-527561

2018  Opeenblaadje.nl   vormgeving hoenenenvandooren