Energie Herstelplan in de pan
Koken met Het Energie Herstelplan is verrassend eenvoudig. In kleine groepjes, individueel, bij u thuis, op locatie, of bij mij. In korte tijd is er een gezonde, lekkere maaltijd gemaakt die geen geheimen meer heeft. Nieuwe kruiden, onbekende ingrediënten, het is spannend en lekker!

Deze methode komt vanuit de Ayurveda en zo'n 5000 jaar oud. In moderne bewoording hebben Marijke de Waal Malefijt en Tanja Visser hierover een helder en zeer volledig boek geschreven met dezelfde titiel: Het energie herstelplan.

In deze kookworkshops gaan we met heerlijke gerechten aan het werk die de constitutie versterken en de energie verhogen. Tijdens deze workshop behandelen we verschillende bereidingswijzen. Zoals koken, bakken, stomen, wokken. Daarna gaat elk constitutietype een eigen gerecht maken. Tijdens het koken worden er adviezen gegeven en kunnen er vragen worden gesteld.

Aanmelding en voorwaarden
Geef bij uw aanmelding (via e-mail of telefonisch) aan welke voedselallergie(en) en/of intolerantie(s) u heeft.

Voor meer informatie kijk op www.energieherstelplan.nl of neem contact met mij op voor meer informatie, bel 06 46 02 20 65 of vul hier het contactformulier in.

Kookworkshops
Is het samenstellen van een vegetarische maaltijd een hele kluif? Of is de smaak van de soep die u maakt anders dan die van vroeger. Misschien wilt u leren broodbakken, natuurlijk zónder broodbakmachine of wilt u weer de smaak van vroeger proeven. Een kookworkshop kan elk thema hebben dat u bedenkt. Of het nu gaat om recepten uit uw favoriete vakantieland of zelfgemaakte borstplaat. Er is van alles mogelijk. In kleine groepjes, bij u thuis, op locatie, of bij mij.

Voor meer informatie bel 06 46 02 20 65 of vul hier het contactformulier in.

2018  Opeenblaadje.nl   vormgeving hoenenenvandooren